Magento webshop laten maken

Magento webshop laten bouwen met oog op conversie

Een Magento webshop laten bouwen met het oog op conversie is een goede stap voor scoren met je online winkel. Met conversie wordt bedoeld de mate van actie die het publiek laat zien tijdens een bezoek aan je website. Dit kan variëren van het aanmaken van een persoonlijk klantprofiel, een aankoopreview achterlaten of wat je het liefst ziet: jouw product kopen.

De Magento webshop is een van de populairste en meest gebruikte platformen voor e-commerce. Dit komt onder meer door de hoge gebruiksvriendelijkheid, de goede laadsnelheid en de schaalbaarheid. Als webwinkelier kun jij je aanbod via Magento geheel naar eigen wens presenteren. De kracht van Magento zit hem in de grote hoeveelheid extensies, de open architectuur en de prettige koppeling aan andere e-commerce oplossingen. De recente versie van Magento is  eenvoudiger, sneller en veiliger dan de oudere. Een prima webshopoplossing die gegarandeerd voor veel conversie zorgt. Je klanten zullen de betaalveiligheid waarderen. Hun betaalgegevens worden immers versleuteld opgeslagen. Dit zal leiden tot meer conversie en dus meer omzet.

Laatste versie van Magento biedt webshop nog betere conversie

Vooral als je startend ondernemer bent is een verbetering van conversie nog logischer dan het scoren van meer traffic. De mate van conversie is goed te meten met Google Analytics, dat jou veel leert over het gedrag van je online bezoekers, qua bestelvolume, persoonlijk account aanmaken, aantal keren naar de checkout, enzovoorts.

Met de laatste versie van Magento kom je tegemoet aan het altijd aanwezige ongeduld van de webshopbezoeker. Er is immers wetenschappelijk aangetoond dat tienden van secondes langer wachten voor de klant jouw bedrijf omzet kunnen schelen. De snelheid van de huidige Magento-standaard kan dus leiden tot meer omzet en succes.

Magento heeft ook goede oplossingen in huis voor klanten die om verschillende redenen afhaken in het zoek- of koopproces. Als jij iets duurder bent dan de concurrentie dan is er bijvoorbeeld een standaard tool om de klantloyaliteit te triggeren in plaats van het prijsbewustzijn. Ook zijn er tegenwoordig prima opties om Magento te laten samenwerken met je Facebook bedrijfspagina.

Een Magentoshop laten maken? We raden je aan in zee te gaan met een professioneel internetbureau.